Solresor

Här hittar du färska kampanjer till Solresor för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

    Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Solresor...

    Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

    Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Solresor började år 1989 som en sida som sålde resor till Grand Canaria och hade första året under 3000gäster som åkte med dem. Eftersom de var först med att arrangera resor till Azorerna ökade antalet resenärer avsevärt och idag är de en av de största och mest välkända nät-resebyråerna i Sverige. Idén är att erbjuda bekväma paketresor med hög kvalitet. Detta ska såklart göras till trevliga och relevanta priser. År 2011 reste 200’000 personer med Solresor. De har högsta kreditvärdighet och fått otroligt bra omdömen från alla företagsrecensenter, du kan därför vara riktigt trygg med att välja solresor.se som din leverantör av din semester.

Gå till Solresor→
  • Rabattkoder

    Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Solresor och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!