Storytel rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Storytel för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5 Kr återbäring på hela köpet hos Storytel och hundratals andra kända butiker!

  5 Kr
 • Till kampanjen →

  Prova fritt i 14 dagar!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Nu kan du prova Storytel helt utan kostnad i 14 dagar!

Storytel är en digital abonnemangstjänst som tillåter dig att streama ljudböcker i din mobil. Det enda du behöver göra är att ladda hem appen till din mobiltelefon och startar ditt abonnemang. För en billig peng får du möjligheten att lyssna på hur mycket böcker du vill.

Gå till Storytel→
 • Utgångna kampanjer

  • Prova gratis i 14 dagar!

   Prova gratis i 14 dagar!

  • Prova på helt gratis!

   Sugen på en svensk deckare, en spännande biografi eller en storslagen roman? Nu kan du prova på Storytel helt kostnadsfritt i 14 dagar.

  • Veckans hetaste ljudböcker!

   Missa inte de allra senaste och mest populära hos Storytel!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Storytel och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!