Strumpbolaget rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Strumpbolaget för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 20 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 20 Kr återbäring på hela köpet hos Strumpbolaget och hundratals andra kända butiker!

  20 Kr
 • Till kampanjen →

  Senast inkommet!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Du missar väl inte dessa godingar som nyss kommit in i sortimentet?

Följ stegen för att använda din rabattkod hos Strumpbolaget

Strumpor är ett underskattat klädesplagg som nästan alla använder varje dag. Vill du handla strumpor billigare än vanligt? Följ instruktionerna för att köpa strumpor på ett smartare sätt.

 1. Välj rabattkoden du vill använda.
 2. Kopiera koden och klicka dig vidare till hemsidan.
 3. Köp alla de strumpor du vill ha.
 4. Gå vidare till kassan.
 5. I steg 2, Betalningssätt" hittar du ett rabattkodsfält.
 6. Fyll i rabattkoden och fortsätt med köpet.

Strumpbolaget Rabattkod

Hos Strumpbolaget hittar du alla strumpor du behöver, oavsett om du har en stilig och elegant stil eller vill ha lite tuffare och coolare strumpor. Vi på Kampanj.com ser även till att du kan hitta alla erbjudanden här på denna sidan.


Träningsstrumpor, vinterstrumpor eller exklusiva lyxstrumpor

Strumpbolagets affärsidé är enkel. På deras hemsida ska du kunna fylla ditt strumpbehov, oavsett vilken typ av strumpa du vill ha.

Gå till Strumpbolaget→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt på Happy Socks!

   Ta del av senaste rabattkoden från Strumpbolaget som ger 20% rabatt på hela deras sortiment av strumpor från Happy Socks!

  • Nyheter hos Strumpbolaget!

   Fyll på strumplådan i dag - Missa inte Strumpbolagets nyheter!

  • Störst på ullstrumpor!

   Strumpbolaget är tveklöst störst på ullstrumpor. Här finner du hela utbudet av värmande sockor.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Strumpbolaget och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!