Strumpgalen rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Strumpgalen för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + 5% tillbaka hos Strumpgalen!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 5% tillbaka på ditt köp hos Strumpgalen. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  5%

Precis som namnet antyder så är Strumpgalen galna i strumpor. De erbjuder färgglada strumpor med mängder av roliga spännande utseenden från stora varumärken.

Gå till Strumpgalen→
 • Utgångna kampanjer

  • Fynda hos Strumpgalen!

   Här finner du Strumpgalen’s stora REA-avdelning med mängder av snygga strumpor till ett kraftigt reducerat pris!

  • Strumpor från välkända märken!

   Hos Strumpgalen hittar du strumpor från bland annat Happy Socks, Frank Dandy, John Henric, Burlington och Falke.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Strumpgalen och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!