Svenska Gummihuset

Här hittar du färska kampanjer till Svenska Gummihuset för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Rea på däck!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte Svenska Gummihusets rea med kampanjpriser på däck!

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Svenska Gummihuset och hundratals andra kända butiker!

  2%

Här hittar du erbjudanden från Svenska Gummihuset

Vill du köpa nya sommardäck? Är det dags att byta fälgar? Du kanske har märkt att dina gamla vinterdäck inte ger dig samma grepp som tidigare. Hos Svenska Gummihuset hittar du ett stort utbud av däck och fälgar till flera olika bilar och bilmodeller.

Rätt däck till bra priser

Svenska Gummihuset grundades år 1991 och de lanserade sin hemsida 1996. De var med andra ord väldigt tidiga med att erbjuda däck och fälgar på nätet. Företaget vänder sig till både privatpersoner och andra företag.

Svenska Gummihuset Rabattkod

På hemsidan kan du hitta ett stort utbud av både däck, fälgar och även andra saker. Du hittar bland annat följande kategorier:

 • Fälgar
 • Däck
 • Tillbehör
 • REA
 • Paketbonus
 • Däckbonus

Kategorin REA är den sida där de har samlat alla sina erbjudanden och kampanjer. Paketbonus visar vilka extraprodukter du kan få när du köper både en komplett sats med fyra hjul och tillhörande fälgar. Däckbonus är olika extraprodukter som du kan få när du köper fyra däck, utan fälgar eller andra tillbehör.

Allt du behöver till bilen

Eftersom du både kan hitta däck, fälgar och dessutom även tillbehör som bultar, navringar, ventiler och mycket mer så har du allt du behöver för att ta hand om din bil på ett och samma ställe. Notera att du även kan anmäla dig till deras nyhetsbrev. Då kan du få tillgång till olika erbjudanden och kampanjer via e-posten. Du kan naturligtvis även kolla in vår hemsida också. Vi samlar upp alla deras aktiva kampanjer här på denna sidan.

Gå till Svenska Gummihuset→
 • Utgångna kampanjer

  • REA hos Gummihuset!

   Missa inte Svenska Gummihusets REA-avdelning!

  • Fynda vinterdäcken!

   Just nu försäsongspriser på vinterdäck hos Svenska Gummihuset. Skynda in och fynda innan priserna höjs igen!

  • Under halva priset på Nokian!

   Just nu under halva priset på samtliga Nokian vinterdäck!

  • Köp däck - få bonus!

   Köp 4 däck från Svenska Gummihuset och få ett bonuspaket med T-shirt, kulspetspennor, isskrapa, förvaringspåse, nyckelring samt utkörning till din dörr!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Svenska Gummihuset och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!