Sweef

Här hittar du färska kampanjer till Sweef för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Sweef och hundratals andra kända butiker!

  2%

Sweef en webbutik som erbjuder dig ett noga utvalt sortiment av kvalitetsmöbler.

Gå till Sweef→
 • Utgångna kampanjer

  • 1000 kr rabatt på linnesoffa!

   Hos Sweef får du nu 1000 kr rabatt på linnesoffan Valen!

  • 10% rabatt på mattor!

   I Sweefs nya kampanj får du 10% rabatt på hela deras sortiment av mattor!

  • 40% rabatt på sängar!

   Denna månad får du 40% rabatt på utvalda sängar hos Sweef! Lagret är väldigt begränsat så passa på att fynda din nya sköna säng redan idag!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Sweef och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!