Textilgallerian

Här hittar du färska kampanjer till Textilgallerian för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Textilgallerian...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Textilgallerian har ett komplett sortiment av snygga textilier med över 20 års erfarenhet i branschen.

Gå till Textilgallerian→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt på Dukar!

   Just nu är det kampanj på dukar hos Textil Gallerian med hela 20% rabatt! Passa på att fynda bland mängder av jättesnygga dukar till ett kraftigt reducerat pris redan idag!

  • 20% rabatt på Newport!

   Hos Textilgallerian får du nu mängder av sköna badrockar och handdukar från Newport med hela 20% rabatt! Kampanjen gäller till och med 8:e December så passa på!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Textilgallerian och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!