Tieroom rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Tieroom för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Slipsar för barn!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Kika in Tierooms breda utbud av slipsar för barn från 3-13 år!

Rabattkod hos Tieroom? Vi förklarar

En klockren fluga eller en stilren slips kan verkligen lyfta en hel festoutfit. Hos Tieroom kan du tvivellöst hitta något du gillar. Det blir dessutom billigt att handla när du har en rabattkod hos Tieroom. Vi på Kampanj.com skannar dagligen av nätet i jakt på nya kampanjer, erbjudanden och rabattkoder. Att själv leta upp koder online kan vara svårt och framförallt tidskrävande.

Ett tips är att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då kommer vi mejla ut helt nya erbjudanden och rabattkoder till dig så fort de släppts. Detta innebär att du kan vara först med att fynda hos Tieroom och hos många andra populära nätbutiker! Tieroom är en svensk nätbutik som fokuserat helt och hållet på stiliga accessoarer som flugor, slipsar, näsdukar och slipsnålar.

Tieroom Rabattkod

Smalt fokus med riktigt bra produkter

Tieroom grundades 2005 i Uppsala och har sedan starten riktat in sig på ett mycket smalt område. Till en början sålde man enbart egendesignade slipsar, men efter ett tag började även flugor och bröstnäsdukar att introduceras till nätbutiken. Vad många gillar med Tieroom, förutom det stora utbudet, är deras billiga priser. Hur kan det vara så billigt? Stora volymer och smidig e-handel är svaret. Beställ fina saker som:

 • Slipsar
 • Flugor
 • Näsdukar
 • Accessoarer

Du kan välja bland många kända varumärken i olika prisklasser, samtliga av hög kvalitet förstås.

Lär dig stil hos Tieroom

Hos Tieroom kan du inte bara köpa nya flugor och slipsar, här kan du även få hjälp med hur du knyter en fluga, vad reglerna är gällande slipsens vett och etikett, och mycket mer! Passa på att använda våra rabattkoder hos Tieroom så betalar du ett lägre pris!

Gå till Tieroom→
 • Utgångna kampanjer

  • Köp 3 få 150:- rabatt

   När du köper tre slipsar eller tre flugor hos Tieroom får du 150 kronor i rabatt. Erbjudandet gäller ej REA-varor.

  • Nu också slipsar för bröllop!

   Tieroom kan nu presentera en helt ny kollektion speciellt framtagen för huvudpersonerna som gästerna vid bröllop.

  • Nu 20% rabatt!

   Under en vecka får du 20% rabatt på hela Tierooms sortiment!

  • 25% på slipsar!

   Fram till midnatt får du 25% rabatt på slipsar och flugor från Tieroom!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Tieroom och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!