Tradera

Här hittar du färska kampanjer till Tradera för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 15 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 15 Kr återbäring på hela köpet hos Tradera och hundratals andra kända butiker!

  15 Kr

Använd rabattkod hos Tradera

Att fynda är inte svårt när du shoppar loss i Traderas enorma utbud. De produkter du hittar här kommer från både privatpersoner och företag från hela Sverige. Du kan både köpa och sälja produkter här. För att aktivera en rabattkod behöver du…:

 1. Välja rabattkoden du vill använda här på vår hemsida. Klicka på VISA RABATTKOD för att se själva koden.
 2. Kopiera koden.
 3. Koden kan gälla för både köpare och säljare.
 4. Om koden är för säljare gäller det oftast dina annonser.
 5. Aktivera koden genom att skapa en annons och gå vidare till förhandsgranskningen.
 6. Skrolla ned tills du ser rutan vid texten "Jag har en kampanjkod".
 7. Boka för rutan och ange rabattkoden du hittade hos oss.
 8. Rabattkoden är nu aktiverad och du kan fortsätta precis som vanligt.

Ange kampanjkoden hos Tradera

Rabattkoder för köpare är inte lika vanligt. Istället handlar det om kampanjer och erbjudanden som köparna kan ta del av för att få ned priset. Du kan hitta även dessa här hos oss på Kampanj.

Tradera och alla deras annonser

Tradera är en enorm marknadsplats där köpare och säljare från hela Sverige möts för att göra affärer med varandra. Du kan göra riktigt bra fynd här, bland annat kan du köpa:

 • Snygga kläder
 • Vintageplagg
 • Elektronisk utrustning
 • Ovanliga eller trendiga inredningsprylar
 • Bilar eller utrustning till bilen
 • Samlarsaker
 • Etc…

De rabattkoder du hittar hos oss på Kampanj är för både köpare och säljare. Ibland handlar det om att du får ett bättre pris på din vara eftersom det pågår en kampanj. I andra fall kan du använda en rabattkod för att kunna annonsera för ett bättre pris. Oavsett om du ska köpa eller sälja en vara genom Tradera är det värt att snabbt kolla in vår sida för att se de senaste kampanjerna eller rabattkoderna.

Gå till Tradera→
 • Utgångna kampanjer

  • Gratis annons med rabattkod!

   Lägg upp en annons för 0:- till och med söndag. Du slipper provisionsavgiften. Ange rabattkoden när du lägger upp annonsen.

  • Gratis Annons!

   Lägg upp en gratis annons hos Tradera med denna rabattkod. Gäller endast en gång.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Tradera och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!