Travellink

Här hittar du färska kampanjer till Travellink för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 50 Kr återbäring på hela köpet hos Travellink och hundratals andra kända butiker!

  50 Kr

Travellink är länken mellan dig och din resa. De samarbetar med flera resebyråer och kan erbjuda resor med 560 olika flygbolag. Travellink är specialiserade på privatresor, men har såklart många affärsresor med kvalitet som de kan erbjuda också. Ofta så erbjuds ett paket för privatpersoner med flygbiljetter, hyrbil, hotell och evenemang i det landet du ska till. En mycket bra sak med Travellink är att det priset som du ser i webshopen är totalpriset inklusive alla extra kostnader som skatter, arvode etc. Ifall någonting skulle strula eller ifall du behöver hjälp med att boka så har dom utbildade reserådgivare som står redo för att hjälpa dig så bra som möjligt.

Gå till Travellink→
 • Utgångna kampanjer

  • 1000kr rabatt på utvalda resor

   Under maj ger Travellink 1000 kr rabatt på resor till Spanien.
   (Ange koden för att få tillgång till kampanjen)

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Travellink och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!