Trivago

Här hittar du färska kampanjer till Trivago för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Prisvärda Paris!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  På jakt efter ett hotellrum i sköna Paris? Hos Trivago är det inte svårt att finna det perfekta rummet för din vistelse - till grymt pris.

Hitta billiga hotell, använd rabattkod hos Trivago

Trivago är en av världens största hotellsökningssidor på nätet. Fördelen med att vända sig hit är att du själv slipper jämföra och leta reda på riktigt bra hotell, detta gör Trivago åt dig. Med våra rabattkoder och kampanjer hos Trivago kan du få ett bättre pris!

Trivago grundades år 2005 och har alltså hunnit bli en av de största hotellsökningssidorna online. Oavsett vart du ska resa kan du alltså få hjälp att hitta det bästa priset. Skriv helt enkelt in vilken stad du ska till så kommer Trivago ladda resultat från mängder av bokningssajter. Här kan du enkelt få en tydlig översikt över priset. När du hittat ett hotell och ett pris du är nöjd med går du helt enkelt vidare till den sidan för att betala och boka.

Trivago Rabattkod

1,3 miljoner hotell

Trivago har genom åren lyckats utveckla ett smart söksystem där du har möjlighet att hitta upp till 1,3 miljoner olika hotell i över 190 länder – världen över. Men detta är inte allt. Trivago har dessutom lagt till viktig information som bland annat:

 • Foton
 • Betyg
 • Recensioner

För att snabbare sålla ut och hitta ett hotell som passar dig kan du även välja hur bra omdömen hotellen ska ha, vilket prisintervall du vill ha samt hur många kilometer från centrumkärnan som är okej för dig. Även andra val som pool, strand eller gratis wi-fi går att lägga till som sökfunktion.

Smart med kampanjer och rabattkoder

Alla gillar vi ett riktigt bra pris! Det är just därför vi på Kampanj.com ständigt kollar igenom internet i jakten på helt nya rabattkoder och kampanjer. Om du inte heller vill missa en bra deal föreslår vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. På så sätt kommer du vara en av de första som får reda på när Trivago släpper nya erbjudanden!

Gå till Trivago→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Trivago och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!