TT-Line rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till TT-Line för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från TT-Line...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Åk iväg på kryssning med TT-Line

Sugen på att ta färjan över Östersjön till länder som Tyskland och Polen? Då kan du garanterat hitta några bra erbjudanden här. Vi har samlat aktuella kampanjer och smarta rabattkoder hos TT-Line, använd dem så här:

 1. Se om du hittar ett intressant erbjudande nedan.
 2. Ibland finns det rabattkoder, då trycker du på ”Visa rabattkod” och kopierar sedan koden, i andra fall är det en särskild kampanj, då följer du helt enkelt bara länken ”Till kampanjen”.
 3. Väl hos TT-Line är det dags att få inspiration.
 4. Välj ut en resa till ett bättre pris och gå till kassan.
 5. Väl på betalsidan ska du fylla i namn och datum, här kan du även fylla i din rabattkod.
 6. Grattis! Nu kan du se fram emot en härlig resa som du betalade billigt för!

TT-Line Rabattkod

Boka härliga resor hos TT-Line

TT-Line erbjuder färjeförbindelser mellan Sverige och Tyskland samt Polen. Dessutom har de skapat många mysiga resepaket, bland annat:

 • Lyx i Lübeck
 • Sommarpaket med hotell
 • Minisemester
 • Shoppingresor

Ibland kanske du bara vill komma iväg för några nätter, då passar det perfekt att boka en färja till Tyskland eller Polen. TT-Line använder sig av moderna RoPax-färjor och har över 20 avgångar per dag. Besök kända och stora hamnar du med!


Bilsemester i Europa?

Det är något speciellt med att ta sig till andra länder utan att flyga, det inger en slags frihetskänsla. Varför inte köra iväg på en mysig Europaresa? Ta en färja via TT-Line och få med dig bilen och hela familjen! Boka billigare med våra rabattkoder!

Gå till TT-Line→
 • Utgångna kampanjer

  • Sista minuten till Tyskland!

   Boka din resa online och få upp till 30% på  Smart- och Flex biljetter mellan Trelleborg-Travemünde och Trelleborg-Rostock. Erbjudandet gäller utvalda avgångar.

  • Minisemester för 2595:-

   Åk på minisemester till Lübeck för endast 2 595 kronor för två personer! Erbjudandet inkluderar bil och båtresa, hytt med havsutsikt samt en övernattning på Hotel Vier Jahreszeiten med frukost. Erbjudandet gäller när du reser mellan 16/6-4/9.
   Ange koden när du bokar.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från TT-Line och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!