Ulla Popken

Här hittar du färska kampanjer till Ulla Popken för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Bästsäljare!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Klicka hem någon av dessa bästsäljare du också!

 • Till kampanjen →

  Rea för dam!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte rean hos Ulla Popken med damkläder för alla storlekar.

Vem är Ulla Popken? Frågan är snarare vad Ulla Popken är. Det är en fantastisk nätbutik med stort sortiment som säljer mode och kläder för alla kvinnor oberoende av deras storlek. Är du trött på alla pinnsmala modeller och skönhetsideal, då har du kommit rätt. Butiken har riktigt gamla anor, redan 1987 skrevs det in i handelsregistret att det var en butik för ungt mode i större storlekar, och det är det även idag. Nu har de över 2000 anställda som tillsammans driver 300 butiker. Designerna på kläderna är populär och personlig med riktigt passform. Bara för att kläderna är av större storlekar påverkar det inte självförtroendet eller designen!

Gå till Ulla Popken→
 • Utgångna kampanjer

  • 70% rabatt på jacka!

   Endast idag får du en snygg Indoorjacka i patchlook, med avtagbar pälskrage, sammetsfickor och innerfickor. Passa på för erbjudandet gäller endast idag 2013-09-11!

  • Happy Hour!

   Just nu får du kanonpriser på jättesnygga kläder hos Ulla Popken! Passa på för erbjudandet gäller endast till klockan 10 idag!

  • 130 kr rabatt hos Ulla Popken!

   Ulla Popken har gett ut en rabattkod som ger dig 130 kr rabatt på hela din beställning! Handla snygga kläder till ett fantastiskt pris! Rabattkoden gäller till och med 24:e november så passa på att spara en slant på din beställning!

  • Spara upp till 75%

   Hos Ulla Popken är de nu Black Friday försäljning med mängder av snygga kläder med upp till 75% rabatt! Rabatterna gäller endast idag så passa på att fynda redan idag!

  • Vinterrea hos Ulla Popken!

   Nu har Ulla Popken inlett sin årliga vinterrea med massvis av snygga kläder till ett kraftigt reducerat pris! Passa på att handla redan idag i och med att erbjudandena gäller så långt lagret räcker!

  • 140 kr rabatt hos Ulla Popken!

   Fram tills nyår får du nu 140 kr rabatt på hela din beställning när du anger rabattkoden i kassan. Så passa på att handla in nya fräscha kläder till de nya året samtidigt som du sparar en slant.

  • Bara några dagar kvar!

   Nu är det bara några dagar kvar på vinter-rean och Ulla Popken har dragit igång kampanjen Fynddagar! Nu finner du mängder av snygga kläder till ett kraftigt reducerat pris! Så passa på!

  • Fynddagar!

   Nu är de bara några dagar kvar på Ulla Popken’s rea med mängder av snygga kläder till ett kraftigt nedsatt pris! Nu har de sänkt priserna med ytterligare 20% rabatt på redan nedsatta produkter!

  • Strandklänning för 269 kr!

   Tills klockan 22:00 idag den 5:e Mars får du en strandklänning med prickigt 3d-möster för endast 269 kr (värde 549 kr).

  • Fri frakt hos Ulla Popken!

   Endast idag får du fri frakt på din beställning när du handlar för 400 kr eller mer hos Ulla Popken! Rabattkoden gäller endast idag så passa på!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Ulla Popken och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!