Verktygshandlarn rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Verktygshandlarn för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fri frakt från 500:-

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Handla för minst 500 kronor och Verktygshandlarn bjuder på fraktkostnaden.

 • Till kampanjen →

  Smartare verktyg!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Verktygshandlarn finner du en kategori med “Smarta Verktyg” som underlättar och gör arbetet betydligt roligare! Klicka hem din favorit!

Skynda att fynda – rabattkoder hos Verktygshandlarn

Verktygshandlarn är en nätbutik med ett stort urval av verktyg och skyddsprodukter. Nu kan du passa på att handla till ett billigare pris, vi har nämligen samlat smarta rabattkoder och kampanjer hos Verktygshandlarn! Om du också vill betala mindre för dina varor gör du så här:

 1. Välj ut ett av våra erbjudanden eller en av våra rabattkoder.
 2. Om du fått syn på en bra kod klickar du på ”visa rabattkod”, då kan du sedan kopiera den
 3. För dig som vill ta del av en kampanj klickar du istället på ”Till kampanjen” för att skickas vidare direkt till erbjudandet.
 4. Hos Verktygshandlarn kan du lägga till de produkter som du vill ha och sedan gå till kassan.
 5. På betalsidan finns en text där det står ”Använd rabattkod” och ett plustecken. Om du klickar där kommer ett tomt fält att visas.
 6. Fyll i din rabattkod som du har kopierat och klicka sedan på ”Använd rabattkod”, då dras rabatten av från priset.
 7. Betala sedan som vanligt.

Verktygshandlarn Rabattkod


Ett brinnande intresse för verktyg

Verktygshandlarn grundades år 2014 och har sedan dess kunnat erbjuda sina kunder ett riktigt stort urval av kvalitetsverktyg till konkurrenskraftiga priser. Med ett brinnande intresse för verktyg, särskilt handverktyg, kan du alltid hitta det du behöver här. Passa på att handla verktyg till billigare priser med våra rabattkoder. Några av kategorierna du kan välja bland är:

 • Elverktyg
 • Borrar
 • Fog
 • Handverktyg
 • Skruv

Samma förutsättningar för hemmasnickaren som för byggföretaget

Hos Verktygshandlarn är både privatpersoner och företag välkomna. Verktygshandlarn anser att alla, oavsett om du är en hemmafixare eller en professionell snickare, ska ha lika förutsättningar att arbeta. Köp hem de verktyg du behöver, använd våra rabattkoder hos Verktygshandlarn!

Gå till Verktygshandlarn→
 • Utgångna kampanjer

  • Lagerrensning på verktyg!

   Verktygshandlarn rensar lagret och sänker därmed priserna på mängder av verktyg. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

  • Utförsäljning!

   Stor utförsäljning hos Verktygshandlarn!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Verktygshandlarn och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!