Zuperbox rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Zuperbox för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  50% på upplevelser

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  På Zuperbox hittar du mängder av häftiga upplevelser! Kör en ferrari eller bli modell för en dag! Här finner du alla upplevelser till kampanjpris - upp till halva priset!

  50%

Använd en rabattkod hos Zuperbox

Vill du också ta del av de upplevelser du hittar hos Zuperbox? Du kanske vill köpa den perfekta presenten till din vän, partner eller familjemedlem? Vi kan hjälpa dig att få ett bättre pris, följ bara dessa instruktioner:

 1. Hitta den rabattkod du vill välja här på sidan.
 2. Klicka på VISA RABATTKOD.
 3. Anteckna eller kopiera rabattkoden du ser på skärmen.
 4. Gå in på Zuperbox.se.
 5. Hitta den mest spännande upplevelsen.
 6. Beställ den för dig själv eller någon annan (varför inte för bägge?).
 7. Gå vidare till kassan för att aktivera koden och sedan betala.
 8. På den fjärde boxen "Granska och godkänn" hittar du fältet för att ange rabattkod.
 9. Aktivera koden.
 10. .Slutför beställningen och förbered dig på en riktigt rolig stund.

Aktivera kod hos Zuperbox

Zuperbox och deras presenter och upplevelser

Zuperbox är en e-butik där du kan köpa presentboxar och e-presentkort på upplevelser. Du kan ge bort en present som aldrig någonsin kommer att glömmas bort! Det kan vara allt ifrån att åka Segway en timme för ett par hundralappar till att köra formel-1 en hel dag. Det är du som väljer nivån på presenten beroende på vem du ska ge den till. Bolaget har funnits sedan 2000 och har över 500 olika upplevelser i sortimentet. De arbetar aktivt för att kvalitetssäkra alla partners de har och jobba så tryggt och kvalitativt för att du som kund ska bli nöjd. Bland de upplevelser och presenter du kan köpa hos Zuperbox hittar du kategorier som:

 • Sport och fritid
 • Motor
 • På sjön
 • Vin och mat
 • För barn
 • Speciella tillfällen
 • Kropp och själ

Detta är bara några av alla de kategorier med upplevelser och presenter du kan beställa. En rolig och spännande upplevelse behöver inte kosta skjorta, speciellt om du använder dig av de rabattkoder du hittar hos oss. Oavsett om du beställer en upplevelse till en vän, familjemedlem eller till dig själv kan du vara säker på att det kommer att bli minnesvärt!

Gå till Zuperbox→
 • Video! Såhär använder du koder på Zuperbox

  Utgångna kampanjer

  • 15% rabatt!

   Nu får du 15% rabatt på alla upplevelser hos Zuperbox via rabattkod.
   Gäller till: 2012-12-31

  • 15% rabatt!

   Denna rabattkod ger 15% på hela sortimentet hos zuperbox.se.
   Giltig till: 2013-01-31

  • 10% på allt!

   Varför inte ge bort en upplevelse på alla hjärtans dag? Hos Zuperbox hittar du allt från helikopterflygningar till spa-behandlingar. Med rabattkoden får du 10% rabatt på allt!

  • 15% rabatt på valfri produkt!

   Zuperbox har ett stort sortiment av häftiga upplevelser man bör ha gjort iallafall en gång i livet. Kör till exempel en Lamborghini, ta en helikopter tur eller varför inte ta en cocktailkurs. Just nu erbjuder Zuperbox 15% rabatt på valfri produkt. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 15% rabatt på allt!

   Zuperbox har gett ut en rabattkod som ger 15% rabatt på hela deras sortiment! Boka in roliga upplevelser eller varför inte ge bort som present, till nu fantastiska priser! Rabattkoden gäller till och med 1 november.

  • 15% rabatt på hela sortimentet

   Skulle du vilja gå på en ölprovning eller kanske åka på en spännande helikopter tur? Fram tills jul afton får ni just nu 15% rabatt på hela deras sortiment! Passa på att fynda en upplevelse eller varför inte ge bort en i julklapp?

  • 20% rabatt hos Zuperbox!

   Till och med Julafton har Zuperbox en rabattkod som ger dig hela 20% rabatt på hela deras sortiment av upplevelser! Så passa på redan idag och glöm inte bort att ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet!

  • 20% rabatt hos Zuperbox!

   Vill du ge bort en rolig till någon som du tycker förtjänar de eller kanske ta med dina vänner på en? Fram tills 13:e januari får du nu 20% rabatt på hela Zuperbox’s sortiment av roliga och spännande upplevelser! Så passa på och glöm inte bort att ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt hos Zuperbox!

   Skulle du vilja bjuda någon eller iväg på en rolig och spännande upplevelse? Zuperbox har nu släppt en rabattkod som ger dig 15% rabatt på hela deras sortiment! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 15% rabatt hos Zuperbox!

   Med Zuperbox nya kod får du 15% rabatt på allt! Rabattkoden gäller under hela mars och april så passa på att boka eller ge bort en rolig och spännande upplevelse!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Zuperbox och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!