BeconfiDent rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till BeconfiDent för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Visa rabattkod →

  10% på hela sortimentet!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Nu kan vi tillsammans med BeconfiDent ge dig denna helt exklusiva rabattkod! Ange koden i kassan och du får 10% rabatt på hela sortimentet - till och med reavaror!

  10%
 • Till kampanjen →

  Kampanjer hos BeConfiDent!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos BeConfiDent finner du mängder av fantastiska tandblekningsprodukter till fantastiska priser! På denna länk finner du deras kampanjavdelning med mängder av bra erbjudanden till ett kraftigt reducerat pris!

 • 20% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 20% återbäring på hela köpet hos BeconfiDent och hundratals andra kända butiker!

  20%

Hur man använder en rabattkod från Kampanj.com

 1. Välj ut den rabattkod som passar dig bäst genom att klicka på VISA RABATTKOD
 2. När du klickat på VISA RABATTKOD öppnas ett litet fönster med den kod du ska använda för att kunna ta del av rabatten
 3. ANTECKNA rabattkoden
 4. När du är nöjd med dina val i BeconfiDents webbutik klickar du på VARUKORG och sedan GÅ TILL KASSAN
 5. I kassan kan du längre ner på sidan hitta en ruta med rubriken Rabattkoder. Fyll i din rabattkod som du fått från Kampanj.com och klicka på ANVÄND KUPONG
 6. Rabatten dras nu automatiskt från priset i kassan och du kan avsluta ditt köp
 7. Du har nu använt en rabattkod från Kampanj.com och på så sätt fått ett förmånligare pris på dina produkter

rabattkod BeconfiDent

BeconfiDent

BeconfiDent är ett företag som arbetar med skönhet och välmående. De har ett stort utbud att ta del av gällande bland annat tandblekning, produkter för att förebygga akne, ansiktkrämer och bettskenor.

BeconfiDent har utvecklat ett komplett system för hudvård och de har specialiserat sig på att reducera akne och finnar. Sedan 1990 har BeconfiDent arbetat intensivt med att ta fram en effektiv och skonsam produkt mot akne och resultatet är BeconfiDent Anti Akne System. 

BeconfiDent har även lång erfarenhet av att bleka tänder och med deras produkter, som givetvis följer EU´s direktiv, får du ett snabbt resultat med vitare tänder på bara 30 minuter. Du kan välja mellan att köpa start-kit, tandblekningspennor eller naturlig tandblekning under namnet ”Dual Foam”. 

Snabb leverans

BeconfiDent skickar dina varor samma dag om du beställer före kl 15.00 och det är alltid gratis frakt.  och det är alltid fraktfrittör frakten ifall du beställer innan kl. 16:00. 

Nöjd kund garanti

Produkterna som BeconfiDent säljer kommer från USA, de ger garanterat resultat och är noggrant testade vilket gör att du kan känna dig trygg med att köpa tandblekning av BeconfiDent. Produkterna skadar inte emaljen och ger inte heller några biverkningar eftersom produkten inte innehåller några peroxider. 

 Är du inte nöjd kan du lämna tillbaka produkterna eftersom de har en 100 % nöjd-kund-garanti.

Gå till BeconfiDent→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt!

   Just nu erbjuds fri frakt och leverans inom 24h på tandblekning.

  • Fraktfritt!

   Just nu fraktfria leveranser på Beconfident!

  • Gåva på köpet!

   Hos Beconfident nu får du en blekpenna värde 295 kr på alla beställningar. Få snygga vita tänder med en enkel skonsam behandling och du ser resultat direkt.

  • Tandkräm på köpet!

   Med senaste rabattkoden får du tandkrämen “Supersmile” på beställningar hos BeconfiDent när du beställer för mer än 300 kr! Skynda för de har endast 100 st att dela ut och glöm inte att ange rabattkoden!

  • 60% rabatt på tandblekning!

   Resten av november månad ger BecondiDent 60% rabatt på startkit, blekpenna och extra tub blekgel.

  • 10% rabatt

   10% rabatt på hela din order

  • Gratis bleckpenna när du handl

   Gratis bleckpenna när du handlar över 200 kr

  • 13% på populärt startpaket med extra t...

   13% på populärt startpaket med extra tub

  • 25% rabatt

   25% rabatt på allt!

  • Köp två produkter, betala för en (Ge ...

   Köp två produkter, betala för en (Ge bort ena produkten till din vän!) Gäller hela sortimentet!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från BeconfiDent och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!