Verisure

Här hittar du färska kampanjer till Verisure för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Räkna ut ditt pris!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Räkna ut ditt pris på hemlarm från Verisure direkt online!

  Till kampanjen →
 • 50 kr bonus + 25 Kr tillbaka hos Verisure!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 25 Kr tillbaka på ditt köp hos Verisure. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  25 Kr

Verisure, tidigare Securitas Direct, är Sveriges mest installerade hemlarm.

Gå till Verisure→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 3000:- rabatt!

   Kampanjpris på hemlarm från Verisure! Just nu får du upp till 3 000 kronor rabatt - klicka dig vidare och räkna ut ditt pris i dag!

  • 2 000 kronor rabatt!

   Verisure kan erbjuda dig ett hemlarm med inbrottslarm, brandskydd och många tillvalsprodukter. Just nu får du dessutom 2000 kronor i onlinerabatt på verisure.se!

  • 4495 kr rabatt på hemlarm

   Just nu är det kampanj på hemlarm med ZeroVision rökgenerator.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Verisure och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!