Dynamic Code rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Dynamic Code för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  DNA-tester med 99,5% säkerhet

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Hos Dynamic Code köper du DNA-tester med snabba svar och 99,5 % säkerhet. Testa bland annat om du är laktosintolerent, har ökad risk för blodpropp eller vilken muskeltyp du är.

  5%
 • 50 kr + 7,5 % tillbaka hos Dynamic Code!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 7,5 % tillbaka på ditt köp hos Dynamic Code. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  7,5 %
Gå till Dynamic Code→
 • Utgångna kampanjer

  • Get 20% discount at Dynamic Code NO! Use the code

   Rabattkod för Dynamic Code. Get 20% discount at Dynamic Code NO!
   Use the code and get 20% discount at Dynamic Code NO

   *NOTE! Only valid for Norway.

  • 30 % på alla tester

   Rabattkoden ger dig 30 % på alla Dynamic Codes tester på webben. Gäller ej faderskap, NIPT, tvillingtest och Dynamic Codes glutentest.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Dynamic Code och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!