Hostelsclub rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Hostelsclub för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Hitta billigt boende!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Spendera inte mer pengar på boenden än vad du vill! Hos Hostelsclub söker du och jämför hostels, lågbudgethotell och vandrarhem.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 1,9 % tillbaka hos Hostelsclub!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 1,9 % tillbaka på ditt köp hos Hostelsclub. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  1,9 %

Hostelsclub är en tjänst som samlar hostel, lågbudgethotel, vandrarhem och Bed & Breakfast.

Gå till Hostelsclub→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Hostelsclub och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!