Skistart rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Skistart för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + 1% tillbaka hos Skistart!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 1% tillbaka på ditt köp hos Skistart. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  1%

Skistart är en webbutik som säljer längdskidor, rullskidor, klättring m.m. över hela världen, med en huvudmarknad i Norden och Sverige.

Gå till Skistart→
 • Utgångna kampanjer

  • Fyndhörna hos Skitstart!

   Planerat att åka mycket skider i vinter eller kanske utrustning inför sommaren? Här finner du Skistarts egna fyndhörna med mängder av jättebra produkter till kraftigt reducerade priser!

  • 20% rabatt på sommaren!

   Vintern är nu här och detta betyder att de är dags för en stor utförsäljning av sommarprylar med minst 20% rabatt! Passa på att fynda på bra produkter till ett fantastiskt pris! Rean gäller till och med 28:e november så passa på att fynda redan idag!

  • 100 kr för varje 1000 kr!

   Idag firar Skistart E-handelns dag med ett riktigt kanon erbjudande! För varje 1000-lapp du lägger ut på din beställning får du 100 kr rabatt! Fynda bland mängder av bra vinterkläder- och utrustning till en fantastisk rabatt!

  • Lucka 5 öppnad!

   Nu är den 5:e luckan i Skistart’s julkalender öppnad och erbjudandet som den ger idag är på Dobsom Liden Täckkjol Vinterkjol! Den håller bena varma från blåst och kyla, idag för billiga 199 kr (värde 399 kr!).

  • 50% rabatt på skidstavar!

   Behöver du nya skidstavar? Hos Skistart får du nu nu ett par Oneway Diamond Storm 10 MAX för endast 1 495 kr (värde 3 000 kr)!

  • 15% rabatt på Olimp!

   Denna vecka har Skistart kampanj på hela sitt sortiment av produkter från Olimp! Fynda bland kosttillskott till shakers till ett kanonpris!

  • 10% rabatt på Madshus!

   Just nu har Skistart en stor kampanj på hela sitt sortiment av längdskidutrustning från Madshus med hela 10% rabatt!

  • 10% rabatt på Madshus!

   Just nu får du 10% rabatt på hela Skistart’s sortiment av längdskidor samt utrustning från Madshus!

  • 40% rabatt på längdskidor!

   Fram tills den 25:e Februari får du ett par Rossignol Xium Classic WC Längdskidor för endast 2995 kr (värde 5000 kr)!

  • 50% rabatt på solglasögon!

   Just nu får du ett par Rudy projects sportglasögon för endast 749 kr (värde 1500 kr)! De passar utmärkt till aktiviteter som till exempel skidåkning, cykling eller löpning!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Skistart och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!