Somfy rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Somfy för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Smartare hem med Somfy!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Köp ditt Smart Hem-paket från Somfy i dag! Oavsett om du är på jakt efter lösningar för belysning, klimatstyrning eller säkerhet finns ett alternativ för dig!

 • Till kampanjen →

  Fri frakt inom Sverige!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Oavsett beställning så bjuder Somfy på fraktkostnaden.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 5,25 % tillbaka hos Somfy!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 5,25 % tillbaka på ditt köp hos Somfy. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  5,25 %

Somfy är världsledande inom hemautomation. Lev smartare och säkrare med ett uppkopplat hem.

Gå till Somfy→
 • Utgångna kampanjer

  • Få 5% rabatt!

   Anmäl dig till Somfys nyhetsbrev och få 5% på ditt nästa köp.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Somfy och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!