Allt Om Historia

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Allt Om Historia för 2020. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

 • Till kampanjen →

  Prenumerera idag!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Påbörja din prenumeration på Allt Om Historia i dag!

Från krig till populärkultur

Allt Om Historia prenumereraVem var egentligen Casanova, varför bär vi in en gran i huset varje jul, varför lutar tornet i Pisa och hur kom det sig att mammuten dog ut? Allt det här och så mycket mer kan du få svar på i Allt Om Historia - magasinet där du kan läsa om allt från krig till populärkultur.

Varje nummer är fullspäckat av historiska berättelser, frågesvar, quiz, kartor och faktaboxar. Sveps med i spännande historier om de allra största händelserna och få upp ögonen för nya ansikten som varit med och förändrat historien.

Prenumerera på Allt Om Historia

Bli prenumerant på Allt Om Historia och få hem ett nytt nummer i brevlådan var tredje vecka! Missa inte något av de bästa erbjudandena just nu med olika premier på köpet. Här ovan har vi samlat de hetaste prenumerationserbjudandena på Allt Om Historia idag.

Törstar du efter mer historia? Kanske är du då också intresserad av tidningarna Populär HistoriaSläkthistoria och Världens Historia!


Allt Om Historia erbjudande Allt Om Historia med premier

 • Utgångna kampanjer

  • 2 nr + Hasaki Omakase-knivset

   Nu får du två nummer av Allt Om Historia samt ett Hasaki Omakase-knivset för endast 49,50 kronor + porto.

  • 3 nr + hörlurar!

   Nu får du tre nummer av Allt Om Historia samt ett par HiFi Bluetooth-hörlurar för endast 99,50 kronor!