Hem & Antik

Här hittar du färska kampanjer till Hem & Antik för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Prenumera på Hem & Antik!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Bli prenumerant på Hem & Antik!

Hem & Antik är tidningen för dig som vill skapa din egna, personliga stil genom att blanda gammalt och nytt. Hem & Antik är landets första och enda inredningstidning som också är en antiktidning!

Gå till Hem & Antik→
 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + skål Ostindia 129 kr

   3nr av Hem & Antik + vacker skål “Ostindia” från Rörstrand för endast 129 kr + porto!

  • Skål från Rörstrand på köpet!

   Välj mellan 3 eller 5 nummer av Hem & Antik och få en retroskål från Rörstrand! Du får 3 nummer för endast 139 kronor och 5 nummer för 199 kronor.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Hem & Antik och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!