Lantliv

Här hittar du färska kampanjer till Lantliv för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  6 nr + handdukar, tvål & kräm!

  Gäller t.o.m. 2018-03-01

  Nu får du 6 nummer av Lantliv + två handdukar från The Hamptons Company samt en handtvål och en handkräm från Savon de Marseille för endast 299 kronor + porto!

 • 25 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 25 Kr återbäring på hela köpet hos Lantliv och hundratals andra kända butiker!

  25 Kr

Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet. I Lantliv bjuder vi på inspirerande inredning, härligt mode, god mat och dryck, underbara resor, vackra trädgårdar och intervjuer med spännande människor.

Gå till Lantliv→
 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + Voluspa doftljus 249kr

   Just nu kan du 6 nr av lantliv och ett doftljus från Voluspa för endast 249 kr! Totalt värde 573kr! Porto & exp. avgift 39 kr tillkommer. Okänt slutdatum för kampanjen.

  • 6 nr + Morris & Co set 249 kr

   6 nr av Lantliv för bara 249 kr + + tvål + handkräm från Morris & Co för 249 kr + porto & exp. avgift 39 kr. Spara 283 kr!

  • 4 nr + Swedish Grace 219 kr!

   4 nr av Lantliv mat & vin + 2 Swedish Grace-skålar för bara 219 kr + porto & exp. avgift 49 kr.

  • 6 nr + champagneglas!

   Nu får du 6 nummer av Lantliv samt 2 champagneglas från Iittala Essence för endast 299 kronor.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lantliv och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!