ELLE Mat & Vin

Här hittar du våra senaste erbjudanden på ELLE Mat & Vin för 2020. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

 • Till kampanjen →

  Prenumerera på ELLE Mat & Vin!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Bli prenumerant på ELLE Mat & Vin i dag!

Modern matlagning med ELLE

ELLE Mat & Vin är ett modernt matmagasin fyllt till bredden av läckra recept, matlagningsknep och dryckestips. Här får du enkla och lättlagade som avancerade och innovativa recept, tips om hur du fixar en lyckad fest, förslag på passande dryck och så mycket mer!

Prenumerera på ELLE Mat & Vin

Få hem matlagningsinpiration till brevlådan du också! ELLE Mat & Vin ges ut åtta gånger om året och passar de flesta. Här ger vi dig de bästa prenumerationserbjudandena på tidningen just nu - med och utan fina premier.

FRÅGOR OCH SVAR

Vilka erbjudanden har Elle Mat & Vin?

Hos Elle Mat & Vin kan du hitta olika typer av erbjudanden. Ibland kan du köpa tidningen till ett rabatterat pris, medan du vid andra tillfällen erbjuds prenumerationer med premier.

Hur stor blir min besparing?

Besparingen beror på vilket erbjudande som det handlar om. Kolla in de aktuella kampanjerna för att hitta det bästa alternativet för just dig.

Hur blir jag prenumerant på Elle Mat & Vin?

När du har valt vilket erbjudande som känns mest lockande kan du på ett enkelt sätt klicka dig vidare och bli prenumerant direkt på nätet.

 • Utgångna kampanjer

  • 3 nr + matboken Härliga Helg!

   Nu får du tre nummer av ELLE Mat & Vin samt matboken Härliga Helg för endast 129 kronor.

  • 3 nr + matboken Härliga Helg!

   Nu får du tre nummer av ELLE Mat & Vin samt den inspirerande matboken Härliga Helg för endast 129 kronor.

  • 6 nr för 199 kr

   Inspireras av Elle Mat & Vin – nu får du sex nummer för 199 kronor.