Världens Historia

Här hittar du färska kampanjer till Världens Historia för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Världens Historia...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Världens historia är tidningen för dig som är intresserad av fördjupade reportage om krig, politiska händelser och historia som förändrat världen.

Gå till Världens Historia→
 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + Hover Drone - 179,50 kr

   6 nr av Världens Historia + Hover Drone Nano för 179,50 kr + 49,50 kr. i porto och exp.

  • 3 nr + hörlurar!

   Nu får du 3 nummer av Världens Historia och ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för endast 99:50 kronor! Du sparar otroliga 1 015 kronor!

  • 2 nr + CFBR Windbreaker

   Just nu hos Världens Historia: 2 nummer plus en CFBR Windbreaker 2nd generation för otroliga 59,50 kronor!

  • 2 nr + proffskikare!

   Bli prenumerant av Världens Historia! Just nu 2 nummer samt en proffskikare för endast 49,50 kronor!

  • 2 nr + proffskikare!

   Just nu får du 2 nummer av Världens Historia samt en proffskikare för endast 49,50 kronor + porto!

  • 3 nr + Bluetooth-hörlurar!

   Nu får du 3 nummer av Världens Historia samt ett par Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för endast 99,50 kronor.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Världens Historia och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!