Allt om Trädgård

Här hittar du färska kampanjer till Allt om Trädgård för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  6 nr + sekatör, sax & handskar

  Gäller t.o.m. 2018-03-18

  Nu får du sex nummer av Allt om Trädgård samt en sekatör, en sax och trädgårdshandske för endast 149 kronor.

 • 25 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 25 Kr återbäring på hela köpet hos Allt om Trädgård och hundratals andra kända butiker!

  25 Kr

Allt om Trädgård ger dig de bästa tipsen för att lyckas i din trädgård. Här hittar du mängder av intressanta fakta, vackra bilder och mycket inspiration.

Gå till Allt om Trädgård→
 • Utgångna kampanjer

  • 4 nr + Sekatör & multisax 98:-

   Få 4 nr av Allt om Trädgård 4 nr + SmartFit sekatör från Fiskars + multisax från Karlstad Redskap för bara 98 kr (+ porto 34:50). Spara 469 kr.

  • 4nr + sekatör + multisax 129kr

   4 nr av Allt om Trädgård för bara 129 kr + sekatör + multisax + porto & exp. avgift 49 kr. Spara 353 kr!

  • 6 nr + kruka från Sagaform!

   Just nu får du 6 nummer av Allt Om Trädgård för endast 149 kronor! Dessutom en örtkruka i stengods från Sagaform på köpet!

  • 6 nummer + 3 premier!

   Nu får du 6 nummer av Allt Om Trädgård samt en sekatör, en multisax och trädgårdshandskar för otroliga 149 kronor + porto!

  • 6 nummer + trädgårdsverktyg!

   Du får just nu 6 nummer av Allt Om Trädgård samt en sekatör, en multisax och handskar - för endast 149 kronor + porto.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Allt om Trädgård och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!